Põltsamaa Felix suurendab supikeetmist

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa Felix hakkas tootma mitut uut purgisuppi ja valmistoitu.
Põltsamaa Felix hakkas tootma mitut uut purgisuppi ja valmistoitu. Foto: Põltsamaa Felix AS

Toiduainetetootja Põltsamaa Felix laiendab Põltsamaa kaubamärki ja tootmist uute valmistoitude ja suppidega.

Ettevõtte Põltsamaa kaubamärgi supivalikusse lisanduvad sel kevadel kergema retseptiga kodune seljanka, lihata värskekapsaborš ja uus kukesupp ehk klassikaline nuudlitega köögiviljasupp, teatas Põltsamaa Felix ASi turundusdirektor Marek Viilol.

Kolme uue tootega suurendatakse ka valmistoitude sarja: lettidele jõuavad ühepajatoit, makaroniroog hakklihaga ja pilaff.

Lisaks tootmise kasvatamisele on muudetud ka olemasolevate toodete retsepte ja tooraineid. Näiteks seljankas suurendati lihasisaldust 30 protsendini, rassolnikus vähendati õli kogust ja hernesupis varem olnud pekine põseliha vahetati välja taise suitsuliha vastu. Mitmes supis vähendati ka soola kogust.

Ettevõte valmistab nüüd 11 koduse maitsega suppi. «Eesti on unikaalse purgisupikultuuriga riik,» märkis Marek Viilol. «Ainult siin armastatakse ja tarbitakse purgisuppe nii palju!»

Põltsamaa Felix toodab ja müüb ligi 300 erinevat toodet kaheksa kaubamärgi all, neist üks kaubamärk on Eestis menukas Põltsamaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles