Tudengitiim esindab Eestit rahvusvahelisel ärivõistlusel

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riias tudengite ärivõistlusel Peak Time osalev Tartu ülikooli meeskond koosseisus Sander Tars (vasakult), Joosep Kivastik ja Siim Kasela. Pildilt puudub Martin Sillasoo.
Riias tudengite ärivõistlusel Peak Time osalev Tartu ülikooli meeskond koosseisus Sander Tars (vasakult), Joosep Kivastik ja Siim Kasela. Pildilt puudub Martin Sillasoo. Foto: Margus Ansu

Tänavusel Baltimaade suurimal rahvusvahelisel tudengite ärivõistlusel Peak Time osaleb ainsana Eestist Tartu ülikooli üliõpilaste meeskond. Võistlus algab neljapäeval Riias, kus tudengitel tuleb kolme päeva jooksul läbi mängida ärisimulatsioon ja tegeleda juhtumianalüüsiga.

Võistlusel osaleb igal aastal 1500 tudengit ligi kuuekümnest riigist. Eestit esindavad tänavu Tartu ülikooli füüsikatudeng Joosep Kivastik ning informaatika eriala üliõpilased Siim Kasela ja Sander Tars. Lisaks on meeskonnas Martin Sillasoo, kes õpib Riias Stockholmi kõrgemas majanduskoolis ärijuhtimist.

Juhendajat üliõpilastel ei ole, võistlusel osaletakse täiesti omal algatusel. «Ma arvan, et ise nokitsemise rõõm on selle asja juures märksa suurem, sest saab midagi ise ära teha ja uurida,» arvas meeskonnaliige Sander Tars.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles