Hoolsad ühistud alustavad kevadkoristust

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu korteriühistute kevadkoristuskampaania "Hoolas ühistu 2015" kestab 17. aprillist 20. juunini.
Tartu korteriühistute kevadkoristuskampaania "Hoolas ühistu 2015" kestab 17. aprillist 20. juunini. Foto: Margus Ansu

Tartu korteriühistute liit korraldab koostöös Tartu linnaga 17. aprillist 20. juunini kevadkoristuskampaania «Hoolas ühistu».

Kampaanias osaleval ühistul on võimalus tellida kevadkoristuseks soodsama hinnaga prahikonteinereid, teatas Tartu linnavalitsus.

Soodushind kehtib 7- ja 10-kuupmeetriste konteinerite kohta. Eriti hea hinnaga saavad konteinereid tellida korteriühistud, mis on Tartu korteriühistute liidu (TarKüL) või Eesti korteriühistute liidu liikmed.

TarKüList (tel 5566 1888) saab tellida ka abilisi, kes aitavad laadida konteinerit ning koristada keldreid ja panipaiku. Samal telefonil võib tellida keldrikoristust tolmuimejaga (teenust osutab OÜ Juntson Haldus).

Ühistute suure kevadpuhastuse avaüritus on homme, 14. aprillil kell 17 TarKüLi büroos Gildi 3–4. Kampaaniale saab registreeruda aadressil info@tarkyl.ee  või tel 5342 7912 (Anne Valk).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles