Lääneringi uutel viaduktidel sõidavad varsti autod

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvandi ristmikule ehitati üksteisest 60 sentimeetri kaugusele kaks maanteeviadukti, mõlemale viaduktile tuleb kaks sõidurada.
Tõrvandi ristmikule ehitati üksteisest 60 sentimeetri kaugusele kaks maanteeviadukti, mõlemale viaduktile tuleb kaks sõidurada. Foto: Margus Ansu

Tartu piiri taga Võrru viiva maantee alguses on läinud sügisel alanud Tõrvandi ja lennuvälja liiklussõlme ehitus jõudsalt edasi liikunud. Jüripäeva paiku algab seal asfaltimine ning mai lõpus ei pea autojuhid enam ümbersõitu tegema.

Nordecon AS alustas maanteeameti tellimusel Tartu läänepoolse ümbersõidu viiendat ehitusala ehk suurt ümberehitust Tartu-Võru maanteel 3,1-kilomeetrisel teelõigul linna piiri tagant Tõrvandi ristmikult lennuvälja ristmikuni mullu oktoobris.

«Tõrvandi ristmiku maanteeviaduktid on sisuliselt valmis,» andis tööjärjest ülevaate maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal. «Lennuvälja ristmikul on jalakäijate tunneli valamine poole peal ja ka seal on viadukti plaat juba valatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles