Tammistu perekeskus kutsub elavale arutelule

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihtasutus Eesti Agrenska Fond on Tammistu mõisasse rajanud puuetega lastele ja nende peredele suunatud nüüdisaegse nõustamis- ja arenduskeskuse.
Sihtasutus Eesti Agrenska Fond on Tammistu mõisasse rajanud puuetega lastele ja nende peredele suunatud nüüdisaegse nõustamis- ja arenduskeskuse. Foto: Margus Ansu

Tartumaal Tammistu mõisas tegutseva sihtasutuse Eesti Agrenska Fond puuetega laste ja noorte perekeskus ootab koostööst huvitatud asutusi ja organisatsioone võrgustikuseminarile.

Tammistu mõisakompleksi veel paremaks ärakasutamiseks käivitatud projekti «Tammistu taas särama!» seminarile on teretulnud kõik, kellel huvi Tammistu mõisas tehtava vastu ja kes soovivad koostöös sealse perekeskusega midagi korda saata.

Neljapäeval, 16. aprillil kell 10.30 algaval seminaril räägivad Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi esindajad kogukonna ja partnerite kaasamisest, ülevaate saab Tartumaa Arendusseltsi ja Leaderi programmi tegevustest ning Luke mõisa taastamise-arendamisega tekkinud koostööst.

Eesti Agrenska Fondi juhatuse liige, Rootsi Ågrenska pereteenuste juht Gunilla Jaeger räägib Rootsi ja Eesti Agrenskast kogukonnas ja ühiskonnas.

Seminarile saab end kirja panna 13. aprillini aadressil agrenska.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles