Suur tuul paiskas ümber puid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Aleksandri tänaval tuli päästjail tegeleda murdunud kuusega.
Tartus Aleksandri tänaval tuli päästjail tegeleda murdunud kuusega. Foto: Lõuna päästekeskus

Tugevad tuuleiilid jõudsid mereäärsetest piirkondadest tsükloni mõjul ka Lõuna-Eesti maakondadesse, mis tõi päästjatele juurde hulga tööd.

Murdunud puid tuli käia teedelt Jõgeval Puiestee tänavas, Pala vallas Sõõru külas, Põlva vallas Partsi, Peri ja Tännassilma külas, Vastse-Kuuste vallas Lootvina ja Vooreküla külas, Nõo vallas Keeri külas ja Tartu linnas A. Johani tänavas. Samuti Sangaste alevikus, Helme vallas Holdre külas ja Valga linnas Kuperjanovi tänaval, Tarvastu vallas Villimeeste külas ja Viljandi vallas Pärsti külas ning Varstu vallas Pähni külas. Rõuge vabatahtlikud päästjad käisid Rõuge vallas Muhkamõtsa külas eemaldamas teele kukkunud puud.

Murdunud puud põhjustasid teisigi muresid. Palamuse vallas Vaidavere külas eemaldati suure tuule tõttu kaldu vajunud ning elumajale ohtlik puu. Tartus Aleksandri tänavas eemaldati elektriliinidele kukkunud kuusepuu (pildil). Pärna tänavas kõrvaldati garaažilt aga tuulega lahti tulnud katuseplekk.

Pärastlõunal kella 14.41 ajal kutsuti päästjad Lasva valda Puusepa külla, kus puu oli peale kukkunud elumajale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles