Emajõelt leiti kadunuks jäänud mehe surnukeha

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõgi
Emajõgi Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Eile leiti Tartu maakonnas Vara vallas Praaga külas Emajõe suudmest möödunud pühapäeval lõbusõiduparvelt jõkke hüpanud ja kadunuks jäänud 36-aastase mehe surnukeha.
 


12. septembril sõitis seltskond inimesi Emajõel kuus meetrit pikal pontoonidele ehitatud parvel, millel asub ka grill. Kella nelja paiku kukkus üks seltskonnaliige liikuva parve ninaosalt vette ning käis aluse alt läbi.

Korra nähti teda veel veepinnal, kuid siis mees kadus. Tema kaaslased helistasid kohe häirekeskusesse. Emajõe suudmealale Vara vallas Praagal ei ole aga võimalik ligi pääseda autoga ega jalgsi. Nii tuli päästjatel lasta Emajõe Suursoo looduskeskuse juurest vette paat ning sõita õnnetuspaika mööda vett umbes 15 kilomeetrit.

Ehkki Peipsi vesikonnas sõitvatel alustel, kaasa arvatud lõbusõiduparvedel, on päästevesti kandmine kohustuslik, uppunud mehel seda seljas polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles