Vesirott võttis Laeva külast interneti

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidekaevus kurja teinud vesirott pääses karistuseta vabadusse, asjatundjad parandasid valguskaabli ja taastasid Laeva küla ühenduse laia maailmaga.
Sidekaevus kurja teinud vesirott pääses karistuseta vabadusse, asjatundjad parandasid valguskaabli ja taastasid Laeva küla ühenduse laia maailmaga. Foto: Corle OÜ

Tartumaa Laeva küla oli neljapäeval, 2. aprillil kell 10.30–11.15 internetita, sest MTÜ Valguskaabel teatel katkes magistraalvõrgus side.

Sidekatkestuse põhjustas vesirott, kes oli sidekaevu elama asunud ja seal valguskaabli läbi närinud, teatas MTÜ Valguskaabel Laeva valla kodulehel.

Corle OÜ töötajad tabasid Laeva suurest ilmast isoleerinud kahjuri sündmuskohal, asjatundjad parandasid kiiresti ka sidekaabli.

Kas vesirott pääses pärast kurja tegu vabadusse või kannab oma teo eest puuris vastutust? «Kurjategija läks oma teed, ta lasti vabadusse,» vastas Laeva vallavanem Koit Prants.

Tundub, et metsiku looduse ablas esindaja sai ka ise aru oma teo kuritegelikkusest ja kadus tõesti kõigi nelja tuule poole, sest neljapäeva õhtust on Laevas internet tagasi ja side toimib häireteta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles