Maanteekraavist leitud jalgratas võib viia mõrvarini

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei hinnangul võis mõrvar sõita oma ohvrite juurde just selle rattaga. Hiljem lükkas ta aga sõiduvahendi maanteekraavi.
Politsei hinnangul võis mõrvar sõita oma ohvrite juurde just selle rattaga. Hiljem lükkas ta aga sõiduvahendi maanteekraavi. Foto: Politsei

Täna leidsid politseinikud Tartu – Jõhvi maantee servas asuvast kraavist Aovere ristmiku lähedal jalgratta (pildil), mis võis kuuluda Tartu vallas aset leidnud mõrvade toimepanijale.


Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokurör Margus Lellep märkis, et politseinikele laekus informatsioon mehe kohta, kes eile, ajavahemikus kella 20.00 – 20.30 hääletas Aovere ristist Tartu poole.

Politsei palub kõiki, kes nägid eile Aovere ristis hääletavat meest, võtta politseiga ühendust. Juhul, kui keegi võttis samas piirkonnas kellegi auto peale, palub politsei samuti helistada numbritel 110 või 533 07139.

Politseinikud ootavad jätkuvalt ka kodanikelt infot nii leitud jalgratta kohta kui ka teiste üksikasjade kohta. Eriti oodatud on teated, kui keegi on näinud inimest sõitmas just selle jalgrattaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles