Käima läheb linnasprindi üheksas hooaeg

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnasprint.
Tartu linnasprint. Foto: Allikas: EMÜ SK

Kolmapäeval, 1. aprillil saab Tartu Raekoja platsilt alguse linnaorienteerumise võistlus Alma Linnasprint, mille esimesele etapile on end kirja pannud üle 400 inimese. Tartus, Tallinnas ja Pärnus läbi viidava võistlussarja üheksandal hooajal oodatakse orienteeruma aga enam kui 2000 inimest.

Linnasprindi populaarsus on igal aastal tõusnud ilmselt tänu sellele, et võistlus leiab aset kesklinnades, leidis ürituse peakorraldaja Tauri Tilk. «See annab võimaluse oma kodulinna tundmaõppimiseks ning piisavaks füüsiliseks aktiivsuseks,» lausus Tilk.

Linnasprindi esimene etapp Tartus on suundorienteerumine, mille kaheksa kohustuslikult läbitavat kontrollpunkti asuvad Tartu vanalinnas ja Toomemäel. Orienteeruvalt kolme kilomeetri pikkune rada on jõukohane igas vormis ja vanuses inimestele.

Startida võib endale sobival ajal vahemikus kell 16.30-18.30. Registreerumine on avatud nii kohapeal kui ka teisipäeva õhtuni internetis.

Emajõelinnas on Linnasprindi etapid kavas veel mais ning septembris. Tallinna hooaeg saab avalöögi 29. aprillil ning juulis leiab kaks etappi aset ka Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles