Koju naasnud naine avastas vannist võhivõõra mehe

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vann.
Vann. Foto: Sille Annuk

Ööl vastu laupäeva Tartusse Uuel tänaval asuvasse koju naasnud naine leidis vannis magamas tundmatu noormehe ja helistas kohe politseisse.


Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lalli sõnul edastas politsei juhtimiskeskus 11. septembril kella 3.32 paiku patrullile väljakutse, et Tartus Uuel tänaval viibib maja korteris võõras mees.

Korteriperenaine oli vahepeal ära käinud, aga jätnud seejuures ukse lukustamata. Tagasi tulles avastas ta vannitoas tühjas vannis magamas riietega noormehe.

Politsei äratas alkoholijoobes noormehe üles. Äratatu oli esmalt kindlalt veendunud, et ta viibib omas korteris. Isikuandmete kontrollimisel selgus aga, et ta elab küll samas majas, ent korrus kõrgemal.

Politseipatrull saatis ta uuesti magama, seekord juba õigesse korterisse.

«Loo moraal seisneb selles, et kodust lahkudes on tarvis ikkagi uksed lukustada. Sellega kindlustame endid ebameeldivate üllatuste vastu ja teeme ka korterivaraste elu raskemaks,» selgitas Lall.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles