Annetuste kogumine tõi tüli majja

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

Ristikheina lasteaia ümber käärib tüli, kus ühelt poolt vaadates tegeleb Tartu linnavalitsus justkui lapsevanemate algatuse mahatrampimisega, teisalt ehk linnavalitsuse poolt vaadates on aga korjanduse algatajad ületanud oma volitusi.

Teema on võrdlemisi värske ja nii jäid läinud nädalal nii Ristikheina lasteaia direktor Margot Fjuk kui hoolekogu esimees Ahti Rattasep vastuse võlgu, kui palju on uue mänguväljaku rajamiseks raha juba kogunenud MTÜ Ristikheina Lasteaed kontole SEB pangas.

Linnavalitsuse poolt vaadates on probleemi kese just nimelt selles, et lasteaia juurde on hoolekogu loonud mittetulundusühingu ja annetusi tegema kutsub hoolekogu esimees. Nii võib lapsevanematel tekkida küsimus, mil määral vabatahtlik on annetamine, mida on nii kirjas kui ka lasteaeda riputatud reklaamlehekestel nimetatud vabatahtlikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles