Tammeka astub homme vastamisi Levadiaga

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise vooru kohtumine Tammeka - Pärnu linnameeskonna vahel. Kristen Saarts (sinises/oranžis) murrab Tartu kaitsest läbi, teda püüab takistada Tammeka abikapten Tauno Tekko (valges) ja eemal seisab Tammeka kapten Jürgen Lorenz.
Eelmise vooru kohtumine Tammeka - Pärnu linnameeskonna vahel. Kristen Saarts (sinises/oranžis) murrab Tartu kaitsest läbi, teda püüab takistada Tammeka abikapten Tauno Tekko (valges) ja eemal seisab Tammeka kapten Jürgen Lorenz. Foto: Ants Liigus

Tammeka ja Levadia vahelise kohtumise avavile kõlab homme Tallinnas kell 14.

Tallinna FC Levadia on alustanud aastat oodatust tagasihoidlikumalt, sest kahe vooruga on neil tabelis kirjas kaks punkti. Tartu JK Tammeka pole punktiarvet veel avanud. Levadia eest tegi möödunud nädalal debüüdi Sergei Pareiko, kes tegi hea mängu, kuid ei suutnud väravat siiski puhtana hoida, Trans viis Narva 1:1 viigi tõttu ühe punkti kaasa.

Tartu Tammeka mängis möödunud voorus võõrsil Pärnu Linnameeskonnaga ning kaotas kohtumise 2:4. Möödunud hooajal oli Levadia Tammeka jaoks ebamugav vastane, neljast omavahelist mängust kaotati kõik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles