Rajaleidja keskus näitas uut pesa

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa Rajaleidja keskuse juhataja Piret Tatunts on uute ruumidega rahul ning ta loodab, et asutus jätkab samas kohas ka pärast viieaastase rendilepingu lõppemist.
Tartumaa Rajaleidja keskuse juhataja Piret Tatunts on uute ruumidega rahul ning ta loodab, et asutus jätkab samas kohas ka pärast viieaastase rendilepingu lõppemist. Foto: Kristjan Teedema

Mullu septembris Tasku keskuses ajutisel pinnal alustanud Tartumaa Rajaleidja keskus kolis aasta lõpus Tähe 4 hoonesse. Sisustamise ja sisseelamise aeg on lõpuks läbi ning eile korraldas keskus avatud uste päeva.

Kui suur osa vanast füüsikahoonest on alles remondis ning klaasuste taga paistavad krohvimata pinnad ning värskelt seina pandud radiaatorid, siis neljandal korrusel astub huviline õppenõustamis- ja karjääriteenuseid pakkuvasse asutusse justkui pisikesse oaasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles