Kaubikute rallile kesklinnas tulevad piirangud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatepilt, kus firmade kaubaveoautod on päise päeva ajal parkinud täis Küütri (pildil) ja Rüütli tänava, peaks peagi kaduma, sest menetlusteenistus sai ülesande hakata kontrollima liikluskorrast kinnipidamist. Pildistatud kell 12.15.
Vaatepilt, kus firmade kaubaveoautod on päise päeva ajal parkinud täis Küütri (pildil) ja Rüütli tänava, peaks peagi kaduma, sest menetlusteenistus sai ülesande hakata kontrollima liikluskorrast kinnipidamist. Pildistatud kell 12.15. Foto: Margus Ansu

Ehkki liiklusmärkide järgi tohivad Rüütli tänaval liikuda üksnes jalakäijad ja ratturid, pole sugugi harv vaatepilt, et tänav on eri suurusega kaubikuid täis pargitud. Tänaval tegutsevate äride pärast ei taha linnavalitsus autoliiklust päris ära keelata, tuntavalt piirata aga küll.

«Süsteem on hea, kuid sellest ei peeta kinni,» sõnas linnapea Urmas Klaas. Markantse näitena sellest, et kord on käest ära, tõi meer välja juhtumi, kus taksojuht laskis Rüütli tänaval kõndinud abilinnapea Jarno Lauri selja taga signaali, et see kiiremini eest ära liiguks. Teadaolevalt poleks takso tohtinud seal aga sõitagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles