Lugeja kiri: no on ikka visad oma siltidega!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pole tükk aega bussiga sõitnud ja nii ei osanud ka bussipeatusesse saabumiseks õiget aega valida.


Kaubamaja juures tuli seista päris pikka aega, nii et mu ees peatus ja sõitis sealt mööda õige mitu bussi. Ja igal tagumise ja keskmise ukse juures silt käsuga siseneda esiuksest.

Mitte keegi – ausalt – rohketest sisenejatest ei heitnud pilkugi esiukse poole peale paari noore, kes ilmselt läksid bussijuhi käest piletit ostma.

Siseneti laiast keskmisest ja kitsamast tagauksest, aga mitte esiuksest. Kõik kulges ladusalt, normaalselt. Keegi ei kähmelnud, ei trüginud. Ühed tulid välja, teised läksid sisse. Buss pani uksed kinni ja sõitis minema.

Jõudsin veel tähele panna, et esiuks on ikka väga kitsas ja kahe kotiga inimene sealt lahedalt sisse ei pääse – vähemalt naistel aga ongi enamasti kaks või koguni kolm kotti kaasas.  

Lugupeetud bussi- ja liiklustegelased, mida te ikka tuuleveskitega võitlete! Parem koristage ära need mitte kedagi kõnetavad sildid.

Milleks oma allajäämist rahva tahtele sedaviisi reklaamida?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles