Noorel toimetusel valmis tänapäevase mehe ajakiri

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kunstikooli kolmanda kursuse kahe eriala õpilaste välja antud ajakirja Mars kaanel on Mihkel Raud.
Tartu kunstikooli kolmanda kursuse kahe eriala õpilaste välja antud ajakirja Mars kaanel on Mihkel Raud. Foto: Tartu kunstikool

Tartu kunstikooli kolmanda kursuse dekoraatori-stilisti ning tükimeedia kujundaja-küljendaja erialal õppivad noored esitlevad täna moe- ja iluajakirja Mars, mis on mõeldud eelkõige tänapäevastele meestele.

Alles trükivärvi järgi lõhnava ajakirja tegijad kinnitavad aga, et Marsi võivad julgelt lugeda ka kõik teised: mehed saavad sealt palju häid nippe ja naised ideid, mida meestele edasi jagada. Lisaks on uuritud Mihkel Raua, Indrek Vaheoja ja teiste vahvate ning tublide Eesti meeste kombeid.

Tartu kunstikooli direktori Kadi Kreisi sõnul oli kahe eriala õpilastest koosnenud Marsi toimetus, nagu peab: peatoimetaja, tegevtoimetaja, moetoimetaja, keeletoimetaja, korrektor, kunstnik, küljendaja, müügijuht jne.

«Õpilased tegid ajakirja väljaandmise protsessi, kaasa arvatud tülid, kriisid ja veel kord kriisid, otsast lõpuni läbi,» märkis Kadi Kreis. «Täna kuulsin, et neil on kindel plaan ajakirja väljaandmist jätkata.»

Marsi esitletakse täna kell 16.30 kooli suures ateljees. Huvilised saavad seal endale ajakirja soetada, kioskitesse ja poodidesse see ei jõua.

Eelmisel aastal andsid kunstikooli õpilased välja ajakirja Vool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles