Karm ülevaade: Tartumaal suurenes liikluses hukkunute hulk

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu lähistel Ülenurme vallas juhtus mullu 14. novembril raske liiklusõnnetus, kus kahe auto kokkupõrkes hukkus mees, kaks inimest said vigastada.
Tartu lähistel Ülenurme vallas juhtus mullu 14. novembril raske liiklusõnnetus, kus kahe auto kokkupõrkes hukkus mees, kaks inimest said vigastada. Foto: Kristjan Teedema

Tartu- ja Jõgevamaal põhjustasid joobes autojuhid mullu vähem õnnetusi kui aasta varem, juhtus ka vähem liiklusõnnetusi, kus kannatasid inimesed. Kuid pole head halvata: läinud aastal hukkus Tartumaal rohkem inimesi kui 2013. aastal.

Tartumaal sai 2014. aastal 201 liiklusõnnetustes vigastada 233 ja hukkus 11 inimest. Maanteeameti ning politsei- ja piirivalveameti koostöös valminud liiklusaasta 2014 ülevaatest selgub, et Eesti ainsa maakonnana ei kaotanud ükski inimene liikluses elu vaid Jõgevamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles