Uued elumajad ohustavad suurt tammepuud

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A. Haava tänava ääres kasvav suur tammepuu hakkab segama uue kortermaja ehitajaid. Kas puu jääb alles või võetakse maha, selgub uue detailplaneeringu koostamise lõpuks.
A. Haava tänava ääres kasvav suur tammepuu hakkab segama uue kortermaja ehitajaid. Kas puu jääb alles või võetakse maha, selgub uue detailplaneeringu koostamise lõpuks. Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalal linnavalitsuse heakskiidu saanud A. Haava tänava detailplaneeringu algatamise otsus tekitab kohalikes elanikes protesti, kuna plaanitav ehitus võib panna ohtu seal kasvava suure tammepuu.

Kõnealuse krundi vastas elav Tõnu Võting lausus uuest detailplaneeringust kuuldes, et see on ebareaalne. «No kurat, see on nüüd küll natukene ajuvaba. Vaadake seda väikest puud, mis jääb meie väravale ette, seda kännujuppi pole lubanud mitte keegi mitte kunagi maha võtta ja ma tahan nüüd näha, kes lubab selle suure tamme maha võtta. Kus see loogika on?» oli Võting pettunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles