Rand ja Tuulberg ehitab majaelementide tehase

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljemalt kahe aasta pärast hakkab Ravila tööstuspargi neil seni kasutuseta kruntidel tööle Rand ja Tuulberg Grupi majaelementide tehas. Ettevõte tasub Tartu linnale sellest tööstuspargist soetatava veidi üle 2,2 hektari maa eest 50 aasta jooksul.
Hiljemalt kahe aasta pärast hakkab Ravila tööstuspargi neil seni kasutuseta kruntidel tööle Rand ja Tuulberg Grupi majaelementide tehas. Ettevõte tasub Tartu linnale sellest tööstuspargist soetatava veidi üle 2,2 hektari maa eest 50 aasta jooksul. Foto: Margus Ansu

Ravila tööstuspargis Klaasi tänaval on Kodumaja tehase ja Henkel Balti kena uue tootmishoone vahel mitu suurt krunti seni vaid heina kasvatanud. Hiljemalt kahe aasta pärast töötab seal Rand ja Tuulberg Grupi tehas, millel on ka laienemisruumi.

«Idee on lihtne, tahame rajada tehase, kus valmistatakse seinapaneele, millest ehitada väikseima energiaklassiga maju,» ütles Rand ja Tuulberg Grupi juhatuse liige Raivo Rand, kes läinud nädalal käis selliste tehastega tutvumas Saksamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles