Oksjonil on viin, konjak ja tekiila

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maavalitsus müüb enampakkumisel 117 pudelit alkoholi.
Tartu maavalitsus müüb enampakkumisel 117 pudelit alkoholi. Foto: Peeter Langovits

Tartu maavalitsus müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel Tartu maakohtu otsusega konfiskeeritud alkoholi, mida on kokku 63,5 liitrit.

Maavalitsuse teatel on oksjonil 117 pudelit kangemat kraami: 110 pudelit viina, neli pudelit konjakit ja kolm pudelit tekiilat. Viina hulgas on näiteks 55 pudelit hundijalavett Dobraja Vodka ning seitse pudelit Smirnoff Vodkat.  

Alkohol on müüki pandud kogumina, alghinnaga 63 eurot ning see võõrandatakse ainult denatureerimiseks ehk söömis- ja joomiskõlbmatuks tegemiseks ning tehnilisel otstarbel kasutamiseks.

Enampakkumisest tohivad osa võtta ainult ettevõtjad äriseadustiku § 1 mõistes. Pakkujatel tuleb esitada selgitused ja tõendid, mis kinnitavad pakkuja kavatsust ja võimalusi alkoholi denatureerida ja tehniliseks otstarbeks kasutada.

Pakkumine tuleb esitada kirjalikult, eesti keeles, kindlalt suletud ning märgusõna ja hoiatusmärkega varustatud ümbrikus. Pakkumiste esitamise tähtpäev on 24. märts kell 12.

Lisateavet alkoholioksjonil osalemise korra kohta saab Tartu maavalitsuse veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles