Stoppmärki eiranud juht põhjustas vigastatutega avarii

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Pepleri ja Vanemuise tänava ristmikul põrkasid kokku Opel ja Nissan.
Tartus Pepleri ja Vanemuise tänava ristmikul põrkasid kokku Opel ja Nissan. Foto: Politsei

Tartus Pepleri ja Vanemuise tänava nurgal põrkasid täna hommikul kokku Nissani maastur ning Opeli kaubik. Kaks inimest toimetati haiglasse.


Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall märkis, et õnnetuse põhjustas esialgsetel andmetel Nissani roolis olnud 48-aastane Kalju, kes mööda Vanemuise tänavat kesklinna poole sõites eiras stoppmärki. Sõiduk põrkas kella 9.04 paiku kokku mööda Pepleri tänavat sõitnud Opel Comboga, mida juhtis 26-aastane Lauri.

Avariis sai vigastada Opeli kaassõitja ning Nissani juht. Kiirabi viis mõlemad haiglasse. Pärast esmaabi saamist pääsesid nad aga kodusele ravile.

Ristmikule seisma jäänud avarii osapooled takistasid oluliselt liiklust, kuid tänavat polnud vaja päris sulgeda. Liiklust korraldasid reguleerijad, lisas Lall.

Sündmuskohal töötasid ka päästjad, kes aitasid masinates välja voolanud vedelikke kokku koguda. Praegu on ristmik vabastatud ning liiklus toimib tõrgeteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles