Sheriff Saloon meelitab suurte hamburgeritega

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sheriff Salooni omaniku Jüri Harutši sõnul on söögikoht kujundatud vesterni stiilis, kus kõlab kantrimuusika ning ettekandjad kannavad kostüüme.
Sheriff Salooni omaniku Jüri Harutši sõnul on söögikoht kujundatud vesterni stiilis, kus kõlab kantrimuusika ning ettekandjad kannavad kostüüme. Foto: Kristjan Teedema

Endise Kreeka restorani Hellas ruumides Tartus Gildi tänaval avab täna uksed uus söögikoht Sheriff Saloon, mis meelitab kliente Ameerika vesterni stiilis sisekujunduse, kantrimuusika ja suurte hamburgeritega.

Oma esimese söögikoha tegi ta 2011. aastal Soomes Riihimäkile ning eelmisel suvel avati teine. «Olen õppinud kokaks ning töötanud ka Tartu tuntumates pubides. Wildest mind Soome ära meelitatigi,» kirjeldas Harutši oma tausta. Ta tunnistas, et kuna pere elab Eestis, otsis ta siia sobilikku pinda juba ammu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles