Politsei leidis öösel metsas ekselnud mehe elusana

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varakevadine metsatukk.
Varakevadine metsatukk. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna pärast südaööd alustas politsei Tartumaal otsingud, et leida üles eile kadunuks jäänud mees. Täna pärastlõunal andsid otsingud positiivse tulemuse.

Mees lahkus kodust õhtul kella 18.30 paiku koos nelja koeraga, vahendas Lõuna prefektuur. Politseisse abivajajast teatanud naine viitas, et 49-aastane mees võib eksinud olla ega oska enam metsatukkadest omal käel välja tulla. Mehe asukoha väljaselgitamist raskendas asjaolu, et mobiiltelefoni tal kaasas ei olnud.

Ümberkaudseid teid asusid kontrollima patrullid, metsarajad käidi läbi ATV-ga, mehe jälgi asus otsima ka teenistuskoer ning otsingutel olid abiks ka mehe lähedased. Terve öö väldanud otsingud andsid teenistuskoerale kätte nii mehe kui ka tema nelja seltsilise jäljed, mida mööda otsinguid jätkati.

Täna ennelõunal saadi infot, et mees võib viibida ühes talumajas, kus ta varahommikul külma käest peavarju oli saanud. Talumaja asub mehe enda elukohast umbes 15 km kaugusel. Pikalt matkates oli mees kaotanud jalast kinga ja külmetunud.

Ta vajas küll arstiabi, kuid tema elu ohus ei olnud. Ootamatult kodust lahkumise põhjusena nimetas ta sõnavahetust naisega.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Helmer Hallik ütles, et mõtete tuulutamiseks on metsasihid heaks abimeheks, aga seda ikka päevavalges ja igal juhul enda elu ohtu seadmata. Mehe õnneks leidis ta tee lahke inimese juurde, kes võttis abivajaja majja sooja ja pakkus talle teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles