Elva tunnustas tublimaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabariigi aastapäeval jagati tunnustust ka männilinnas Elvas. Kätte anti nii noortepreemia, teenetemärk kui kultuuripreemia.

Elva teenetemärgi sai Leelo Suidt, kes on aastakümneid pühendunud Elva kultuuri eestvedamisele, teatas Elva HKK Sinilind. Ta on juhendanud rahvatantsu, olnud kooliõpetaja ning mitmete Elvas traditsiooniks saanud sündmuste autor. Suidt on pikaaegne volikogu liige ning olnud ka volikogu esimees.

Elva kultuuripreemia Elva Täht anti sel aastal FC Elva jalgpalliklubi eestvedajale, tegevjuhile ja noorte võistkonna treenerile Marek Naarisile. Ta on ellu kutsunud rahvusvahelise noorteturniiri Elva Cup, korraldanud Elva lahtisi meistrivõistlusi ning saaliturniiri FC Elva Indoor Cup, AC Milano Junior Campi ning sporti ja kultuuri ühendava ürituse Elva linnastaadioni laulupidu. Ta on suutnud kaasata suurel hulgal vabatahtlikke ja on ka Elva kunstmuruväljaku idee autor ja eestvedaja.

Elva noortepreemia pälvis Kelly Kathriin Rebane, kes on väga heade õpitulemustega sihikindel 11. klassi loodus-reaalsuuna õpilane ning on juba teist aastat Elva gümnaasiumi õpilasesinduse esimees.

Nii mullu kui ka käesoleval õppeaastal organiseeris ja viis ta läbi heategevuslikku jõululaata, «Elva kool 100» üritusi, korraldas balli ja esines Elva kooli reklaamiüritustel.

Ta on osalenud ka Elva gümnaasiumi uue koolivormi aruteludes ja reklaamimises ning õpilasesinduse esindajana kooli arengukava koostamisel. Lisaks lükkas ta koos koos teiste õpilastega käima populaarse õpilasfirma kohviku KelMer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles