Tartu viskas Toome korrastamiseks õnge vette

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linn loodab keskkonnainvesteeringute keskuse toel kindlustada Toome nõlva Pirogovi platsi piirkonnas, et pidurdada pinnase erosiooni.
Pildil Pirogovi plats.
kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA
Tartu linn loodab keskkonnainvesteeringute keskuse toel kindlustada Toome nõlva Pirogovi platsi piirkonnas, et pidurdada pinnase erosiooni. Pildil Pirogovi plats. kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA Foto: Kristjan Teedema

Viimase kümne aasta jooksul on Tartu linn Toomemäe korrastamise projekteerimiseks kulutanud rohkem raha kui korrastamiseks, nüüd on lootus toetusrahaga asuda nõlvade erosiooni pidurdama.

Tartu linn esitas keskkonnainvesteeringute keskusele (KIK) projekti maksumusega ligi 150 000 eurot, et kindlustada Toome nõlva Pirogovi platsi kõrval Püssirohukeldrist kuni Ülikooli tänavas valmiva uue hotellini. Linn loodab saada toetust 124 649 eurot, millele omaosalusena lisab 24 631 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles