Gustav kolis tootmise uutesse ruumidesse

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Mattias Cafe OÜ kondiiter Sille Lepind kui ettevõtte tegevjuht Siim Liivamägi on uute töötingimustega väga rahul, sest õhku ja avarust on palju rohkem.
Nii Mattias Cafe OÜ kondiiter Sille Lepind kui ettevõtte tegevjuht Siim Liivamägi on uute töötingimustega väga rahul, sest õhku ja avarust on palju rohkem. Foto: Margus Ansu

Gustavi kaubamärgi all kooke, torte ja trühvleid valmistav Mattias Cafe OÜ kolis eelmisel nädalavahetusel uutesse ruumidesse ning püüab suurendada nii tootmist kui ka valikut.

«Parimatel päevadel on meil korraga tööl ligi kolmkümmend inimest ja vanasse kohta me ei mahtunud enam lihtsalt ära,» ütles Siim Liivamägi. Ta on uute tingimustega väga rahul. «Muidugi olen, sest ma ise projekteerisin need ruumid. Algul polnud siin ühtegi seina. Aga nüüd on kõik tehnosüsteemid ehitatud normide järgi ja veterinaarameti tingimusi on palju kergem täita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles