Politsei palub: ärge ostke varastatud murutraktoreid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui teile pakutakse müüa sellist murutraktorit, andke sellest kohe teada politseile.
Kui teile pakutakse müüa sellist murutraktorit, andke sellest kohe teada politseile. Foto: Politsei

Lõuna prefektuuri teatel on viimasel ajal varastatud vähemalt kaks murutraktorit, mida püütakse ilmselt peagi maha müüa. Soodsa hinnaga niidumasina soetamisest tasuks aga hoiduda ning teatada tehnikaga kauplevatest inimestest kohe politseisse.


Ööl vastu 3. septembrit tungiti Võrumaal Võru vallas Kärnamäe külas sisse talu kõrvalhoonesse, kust varastati murutraktor Yard-Man AG 6180, seerianumbriga 1J027H10110. Veel üks murutraktor Yard-Man HG 7175 koos murutraktori järelhaagisega varastati samuti Võrumaalt Urvaste vallast Visela külast, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall.

Viselast varastatud murutraktoril on kergesti ära tuntavad eritunnused. Nimelt on nii traktori mootorikattele kui külgedele värvitud kiri «LIIVAKURU». Istme seljatoe tagumisel küljele on aga tehtud kirje «MERILAI». Lisaks on traktori tagumisele osale pleki sisse puuritud augud, mis moodustavad kirje «MERILAI».

«Kui teile on selliseid traktoreid müüa pakutud või omate muud infot nende varguste kohta, siis teatage sellest politsei telefoninumbritel 533 21033 või 110,» rõhutas Lall.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles