Vanemuine kõrvetab Lotte DVD-le

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise lastemuusikal «Detektiiv Lotte».
Vanemuise lastemuusikal «Detektiiv Lotte». Foto: Priit Mürk

Täna salvestab Vanemuise teater oma suures majas menuka lastemuusikali «Detektiiv Lotte» DVD-d. Müüki jõuab plaat 1. novembril.


Teatri teatel saab DVD ostja tasuta kaasa ka CD-plaadi etenduse lauludega. Juba varem välja antud «Detektiiv Lotte» laulude plaat on paljudes kodudes nõnda populaarne, et see on sõna otseses mõttes «ära kuulatud».

«Vanemuise teater peab oma kohustuseks Eesti algupärased lavateosed tuleviku tarbeks plaadistada, et nendest saaks osa ka järeltulevad põlved,» põhjendas ettevõtmist teatri direktor Paavo Nõgene.

Lotte DVD salvestamine on Nõgene hinnangul loomulik järg selles nimistus. Teater on seni välja andnud «Nukitsamehe», «Lumekuninganna» ja «Detektiiv Lotte» CD-plaadid ning «Ruja» ja «Vanemuise Ballett 70» DVD-plaadid.

Vanemuises 2008. aasta novembris esietendunud lastemuusikali on käinud vaatamas juba 54 000 külastajat.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles