Jääplokkidest koorub seitse kitsetalle

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et skulptuurid oleksid ilmastikukindlad, tuleks nende habemed ja sarved voolida paksemad, soovitas Tartu linnakunstnik Tiit Kaunissaare (pildil)kõrgema kunstikooli skulptuuritudengitele Anna Otsolainenile ja Aleks Poolakule.
Et skulptuurid oleksid ilmastikukindlad, tuleks nende habemed ja sarved voolida paksemad, soovitas Tartu linnakunstnik Tiit Kaunissaare (pildil)kõrgema kunstikooli skulptuuritudengitele Anna Otsolainenile ja Aleks Poolakule. Foto: Kristjan Teedema

Idamaade kalendri järgi saabub järgmisel neljapäeval uus aasta. Lamba- või kitseaasta auks on raeplatsile oodata ka temaatilist jääskulptuuri.

Uue aasta algus on 19. jaanuaril kell 1.47. Selleks ajaks ilmub linna keskväljakule seitse kitsetalle. Neli neist on suuremad, kolm väiksemad. Kuidas nad täpselt paiknema hakkavad, on esialgu saladus, rääkis Tartu linnakunstnik Tiit Kaunissaare.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles