Tartu otsib taas parimat teenindajat

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Heateenindus.ee ja Tartu linnavalitsuse ettevõtlusosakond kutsuvad kõiki linna ja maakonna teenindajaid osalema konkursil «Tartu parim teenindaja», mille esikolmik pääseb otse konkursi «Eesti parim teenindaja 2015» finaali.

See on suurepärane võimalus panna end proovile, saada oma teenindajaoskustele tagasisidet ning arendada end oma töös järjest paremaks, kinnitavad korraldajad konkursile kutsuvas teates.

Mullu võitis konkursi Eva Boutique'i klienditeenindaja Krista Treier. Laureaat julgustab kõiki konkursil osalema, sest tema hinnangul on välja pandud meeldivaid auhindu ning võita on kindlasti rohkem kui kaotada.

Konkurss algab 2. märtsil kell 11 ja esimese vooru teenindusülesandeid lahendatakse veebis. Žürii otsusega pääseb teise vooru edasi kümme võistlejat. Samal ajal võistlevad teenindajad mujalgi Eestis ning iga konkursi esikolmikusse jõudnud pääsevad automaatselt finaalvõistlusele Tallinnas, kus  8. aprillil selgub Eesti parim teenindaja 2015.

Täpsem info kõigi tänavuste teeninduskonkursside kohta on aadressil www.heateenindus.ee/konkurss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles