Lapsevanematelt oodatakse kinnitust

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käesolevast aastast peavad kultuuriosakonnalt huvitegevuseks pearaha saavate laste vanemad linnale kinnitama oma lapse osalust huviringis.

Kultuuriosakond toetab huvitegevuse teenust kultuuri-, spordi- ja noorsootöö valdkonnas. Järgnevaks aastaks on huvitegevuse toetust taotlenud 167 kultuuri-, spordi- ja noorte huvitegevuse ühingut.

Uuendusena kaasatakse sel aastal protsessi ka lapsevanemad, kellel tuleb lapse osalust huviringis kinnitada allkirjaga kultuuriosakonna vastavas teenistuses või veebikeskkonnas, täisealised osalejad kinnitavad oma osalust ise.

Kultuuriosakond teavitab huvitegevuse toetust taotlevaid MTÜsid, kuidas harrastaja kinnitamine veebikeskkonna kaudu käib. Ühingu esindajad omakorda informeerivad sellest lapsevanemaid. Nimetatud kinnitus tuleb lapsevanematel teha ära kultuuri ja noorsootöö valdkonnas hiljemalt 1. detsembriks, spordis 15. detsembriks.

Muudatuse peamine eesmärk on laste arvu täpsustamine huvitegevuses, olukorra analüüs, et oleks võimalik pikemas perspektiivis kaasata rohkem lapsi huvitegevusse ja tagada ühtlasi kvaliteetsem huvitegevuse teenus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles