Alatskivi vald võitis Peipsi talimängud

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel peetud 37. Peipsi talimängudel noppisid Alatskivi valla esindajad hulga pjedestaalikohti.
Nädalavahetusel peetud 37. Peipsi talimängudel noppisid Alatskivi valla esindajad hulga pjedestaalikohti. Foto: Alatskivi vald

Peipsiäärsete valdade tänavune talvine võistlus peeti laupäeval Räpinas, omavahel võttis mõõtu üheksa omavalitsust, 37. Peipsi talimängud võitis Alatskivi valla 36-liikmeline võistkond.

Lume puuduse tõttu võisteldi jooksmises, teatejooksus, kalapüügis, male-kabes, 3x3 korvpallis, naiste ja meeste võrkpallis, kombineeritud teatevõistluses, juhtkonna võistluses ja mälumängus, teatab valla koduleht.

Alatskivi vald noppis esikohad male-kabes, 3x3 korvpallis ja kombineeritud teatevõistluses. Individuaalsed esikohad jooksmises saavutasid Veiko Kook poiste arvestuses ja Sirle Tollimägi naisveteranide I arvestuses.

Võistkondlikel aladel said Alatskivi võistlejad teatejooksus kolmanda, kalapüügis teise, naiste võrkpallis kolmanda, mälumängus kolmanda ning juhtkonna võistluses väidetavalt läbi aegade parima ehk teise koha. Jooksu kokkuvõttes saadi viies ja meeste võrkpallis neljas koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles