Mees ründas politseinikke gaasiga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipragaas.
Pipragaas. Foto: Erik Prozes / Postimees

Tartus Ringtee tänaval asuvas ostukeskuses lasi 24-aastane mees politseinike suunas pipragaasi. Miks mees seda tegi, ei ole siiani selge.

Lõuna prefektuuri teatel leidis vahejuhtum aset esmaspäeval, 9. veebruaril. Politsei pidas mehe kinni ja viis arestimajja. Kannatanute vigastused fikseeriti traumapunktis.

Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel. Alustatud on kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb vägivalda võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes.

Lõuna ringkonnaprokuratuurist õnnestus juhtumi täpsustamiseks teada saada üksnes seda, et kinni peetud mees oli koos isikuga, kes on ühes kriminaalmenetluses tunnistaja.

Arvestades asjaolu, et kinni teos kahtlustatavat ei ole varem karistatud ning ta on oma teo üles tunnistanud ja ütlusi andnud, ei ole vajalik tema vahistamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles