Siserulluisutamise võistlustel sündis rajarekord

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rullivõistlustel püstitas lätlane Roberts Pundurs rajarekordid 100 m distantsidel nii lend- kui paigaltlähtest.
Rullivõistlustel püstitas lätlane Roberts Pundurs rajarekordid 100 m distantsidel nii lend- kui paigaltlähtest. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel maaülikooli spordihoones peetud Põhja-Euroopa kiireimal siserulluisutamise võistlusel lõid kaasa rulluisutajaid viiest riigist. Võistluse lõpetas 61 uisutajat Eestist, Lätist, Venemaalt, Ukrainast ning Hollandist.

Kahe päeva vältel peetud võistlusel läbiti distantsid 100 - 1500m, lisaks vaatemänguline teatesõit, vahendas peakorraldaja Jaan Saks. Meeste arvestuses võitis lätlane Roberts Pundurs, kes saavutas rajarekordid 100m distantsidel nii lend- kui paigaltlähtest (vastavalt 9,521 ja 10,815 sekundit). Naistest oli kogu võistluse kiireim rakverelane Reelika Nurmsaar.

Korraldajate sõnul on võistluse tase iga aastaga tugevamaks ning ühtlasemaks muutunud. «Viis aastat tagasi alustatud võistlusformaat on paljudele tipp- ja noorsportlastele traditsiooniks muutunud ning motivatsioon sisetingimustes treenida ja võistelda aina kasvanud,» tõdes Jaan Saks.

Tartu Rull on viiendat korda toimunud siserulluisutamise võistlus, mis toob iga aasta Tartusse Põhja-Euroopa parimad rulluisutajad.

Tulemustega saab tutvuda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles