Kütusevaras lasi stardipüstolist turvatöötajate poole

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne aasta eest tabasid turvamehed kütusevarga samuti ekskavaatori juurest. Foto pärineb 2012. aastast.
Mõne aasta eest tabasid turvamehed kütusevarga samuti ekskavaatori juurest. Foto pärineb 2012. aastast. Foto: G4S

Laupäeva varahommikul pidasid G4S turvatöötajad kinni mehe, kes püüdis Tartumaal ekskavaatorist kütust varastada ning lasi stardipüstolist turvatöötajaid.

Laupäeval kell 6.28 tuli G4Si juhtimiskeskusesse kütusevargusele viitav signaal Tartumaal asuvast karjäärist, teatas turvaettevõte.

Häire asjaolusid kontrollima saadetud patrullekipaaži turvatöötajad panid tähele, et signaali andnud ekskavaatori kütusepaagi kork vedeleb maas, samuti oli kütust näha ka sõiduki roomikul.

Lähemal vaatlusel märkasid turvatöötajad ekskavaatori juurest umbes 30 meetri kaugusel asuva nõlvani viivad jäljed. Mööda jälgi minnes leidsid turvatöötajad mehe, kes neid märgates põgenes, tehes samal ajal kolm lasku turvatöötajate poole.

Turvamehed hoiatasid lasu tegijat mitu korda, kuid kuna viimane ei allunud, tegi üks turvatöötajatest hoiatuslasud, teatas G4S. Selle peale allus põgeneda üritanud meesterahvas lõpuks korraldusele ning jäi seisma.

Isik peeti kinni, intsidendis keegi viga ei saanud. Turvatöötajad edastasid info kinnipeetud 34-aastasest mehest ja tehtud hoiatuslaskudest politseile ja G4Si juhtimiskeskusele.

Korrakaitsjate saabudes anti mees ühes tema juurest leitud esemetega neile üle. Esialgsetel andmetel oli mees jõudnud ekskavaatori paagist välja pumbata umbes 25 liitrit kütust. Juhtumi täpsemate asjaolude uurimisega tegeleb edasi politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles