Super Hot Cosmos Blues Band annab kontserdi koduväljakul

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Hot Cosmos Blues Band rõõmustas oma kodulinna fänne eelmine kord 26. septembril Tartu Uues Teatris.
Super Hot Cosmos Blues Band rõõmustas oma kodulinna fänne eelmine kord 26. septembril Tartu Uues Teatris. Foto: Merike Lill

Genialistide klubis teeb 30. jaanuaril Super Hot Cosmos Blues Band (SHCBB) kontserdi koos ansambliga Six Feet Club, et anda teada Tartu uue loomingulise ühenduse Gruuvivabrik moodustamisest.

Novembris 2013 Tartus alustanud SHCBB, koosseisus Janno Reim, Mati Sütt ja Ilja Sharapov, sai üleöö tuntuks 2014. aasta võistluskontserdil Eesti Laul laineid löönud looga «Maybe Maybe». Novembris poelettidele jõudnud kümne looga CD «Countdown to Jesus» sai kiita kriitikutelt ja vallutas müügiedetabelid.

Janno Reimi sõnul on SHCBB eelolev kontsert oluline, sest bänd ei ole päris ammu Tartus esinenud.

«Õhtu tõotab tulla eriline, sest teeme koos Six Feet Clubiga võimalikult hullumeelset pulli ja pärast esimest kosmosetundi ei tasu kohe kindlasti veel ära minna,» lisas ta. «Ootame, et tuleb kokku lähedane seltskond häid inimesi, loodetavasti nii palju, et on natuke palav, kõik tunnevad end vabalt, puusad liiguvad ja edasi peaks kõik ise sujuma. Kontserdil tuleb vahetu emotsiooniga mõnus olemine, koduväljaku mäng ju!»

Six Feet Club on kevadel 2014 Tartus sündinud kooslus, kuhu kuulub erineva muusikalise taustaga pillimehi. Genialistide klubi programmijuhi Ahto Külveti teatel kompab ansambli muusika piire mitmesuguste stiilide vahel ning tulemuseks on tuline gruuvisulam, milles on nii bluusi kui ka grunget ja mida on vürtsitatud tabusid murdva lüürikaga.

Külveti sõnul on reedese kontserdi osana pärast kahe bändi esinemist oodata nende poolt ühist üllatust. SHCBB ja Six Feet Club moodustavad koos Tartu värske loomingulise ühenduse Gruuvivabrik. Nad jagavad omavahel prooviruume, kus toimuvad ühised jämmimised. Bändiliikmed teevad Külveti sõnul ka muidu omavahel tihedat koostööd.

Kahele bändile sekundeerivad kontserdil Genialistide klubis müralembesed plaadikeerutajad: ETV 2 sarja «Eesti top 7» saatejuht ja luuletaja Siim Kera ning poetess Silvia Urgas. Kontsert algab 30. jaanuaril täpselt kell 23, tund varem on võimalik saada bändiliikmetelt autogramme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles