Moskvas avatakse Alar Madissoni näitus Eesti kirjanike fotodest

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitust «Pooltund kirjanikega», milles oli valik fotosid aastaist 2001-2013, oli mullu kevadel võimalik vaadata Tartu kunstimajas. Pildil on Alar Madissoni kõrval näituse kuraatorid Krista Ojasaar (vasakult) ja Vilve Asmer.
Näitust «Pooltund kirjanikega», milles oli valik fotosid aastaist 2001-2013, oli mullu kevadel võimalik vaadata Tartu kunstimajas. Pildil on Alar Madissoni kõrval näituse kuraatorid Krista Ojasaar (vasakult) ja Vilve Asmer. Foto: Margus Ansu

Venemaa teadusraamatukogus Moskvas avatakse teisipäeval Eesti kirjandusmuuseumi näitus «Pooltund kirjanikuga», teatas Eesti kultuuriesindaja Moskvas Dimitri Mironov. Väljapanekus on muuseumi fotograafi Alar Madissoni enam kui 150 fotot tänapäevastest Eesti prosaistidest, poeetidest, tõlkijatest ja kirjandusteadlastest.

Eesti kirjarahva sihipärase pildistamise korraldas Eesti kirjandusmuuseumi kultuurilooline arhiiv eesmärgiga täiendada arhiivi fotokogu nüüdisaegse ja elulise fotomaterjaliga. Samanimeline näitus oli välja pandud möödunud aasta kevadel Tartu kunstimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles