Punamütsikese haigestumise tõttu jääb ära kaks etendust

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punamütsike (Kärt Tammjärv) jõudis oma vanaema juurde. Hunt (Reimo Sagor), kes oli vanaema juba alla neelanud, ootas teda pikisilmi.
Punamütsike (Kärt Tammjärv) jõudis oma vanaema juurde. Hunt (Reimo Sagor), kes oli vanaema juba alla neelanud, ootas teda pikisilmi. Foto: Georg Rosma

Punamütsikest kehastava näitleja Kärt Tammjärve haigestumise tõttu jääb 24. ja 25. jaanuaril ära «Punamütsikese» etendus Teatri Kodus. Selle asemel saavad lapsed sealsamas ja samal kellaajal vaadata Vanemuise teisi lavastusi.

Teatri pressiesindaja Krista Leipsigi teatel on laupäeval kell 12 «Punamütsikese» asemel Teatri Kodus (Lutsu 2, Tartu) vaatajate ees «Väikese onu saaga» ja pühapäeval kell 12 «Pettson ja Findus».

Asendusetenduste vaatajatele võimaldab Vanemuine siiski näha ka «Punamütsikest». Nüüd ära jäävate etenduste piletid vahetatakse ümber etendustele 15. veebruaril kell 14 ja 26. aprillil kell 14. Teatrikülastajate soovi korral ostab Vanemuine 24. ja 25. jaanuari «Punamütsikese» piletid tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles