Facebookis alustasid tööd Jõgevamaa noorte infotöötajad Nele ja Marju

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jõgevamaa noorteinfo

Jaanuaris alustas sotsiaalmeedias tööd Tartu noorte infotöötaja Olav. Nüüdseks on teenus laienenud ka Jõgevamaale, kus infotöötajad Marju Saviauk ja Nele Graverson vastavad noorte küsimustele ja jagavad infot nii ürituste kui ka noorteprojektide kohta.

Esialgu tehti Nele Graversoni sõnul Jõgevamaa noortele mõeldud spetsiaalne koduleht, kuid kuna see üksi ei toiminud, hakati otsima uusi variante, kuidas noortele kiiremini ja paremini infot edastada. «Eesmärk on see, et iga eraldi konto või portaal toetaks kodulehe toimimist ning info levitamist,» rääkis Graverson.

Infotöötaja ütles, et Jõgevamaal on pikemat aega mõeldud, kuidas noortele veebis lihtsamalt infot edastada ja seega ei saa öelda, et idee on võetud Tartu noorte infotöötajalt Olav Kersenilt.

Graverson kinnitas, et vahetult pärast konto loomist hakkas noortelt kirju tulema, see aga tõestab konto vajalikkust. «Muidu esitati küsimusi meie privaatsete kontode kaudu, aga leian, et palju mugavam on korraldada seda tööd päris noorte infotöötaja kasutajaga,» lausus ta. Graverson arvas ka, et selline sotsiaalmeedia konto võiks edaspidi olla igas maakonnas.

Noored saavad Nele ja Marjuga ühendust võtta leheküljel noorteinfotöötaja Nele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles