Võrkpallinaiskond võitis finaalturniiri

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium7/Salva Tartu II
Premium7/Salva Tartu II Foto: Erakogu

Kuni 18-aastased tütarlapsed mängisid nädalavahetusel Võrus EVF karikavõistluste I finaalturniiril. Võitlustules oli kuus naiskonda.

Kolm päeva kestnud turniiril saavutas lõpuks esikoha Premium7/Salva Tartu II võistkond, Võru SK tuli teiseks ja Selver Tallinn Audentes I kolmandaks.

Paremusjärjestuse moodustamisel arvestati esmalt võite, seejärel kogutud punkte. 3:1 ja 3:0 võit andis kolm punkti, 3:2 võit kaks ja 2:3 kaotus ühe punkti. 1:3 või 0:3 kaotus punktilisa ei andnud.

Täisedu, viie võiduga võitis kuldmedali Premium7/Salva Tartu II. Koduvõistkond Võru SK saavutas kolme võiduga teise ja Selver Tallinn Audentes I kahe võiduga kolmanda koha. Sarnaselt Audentesega teenisid ka Viljandi SK ja VK Täht Tallinn kaks võitu, kuid Viljandi kogus seitse ja Täht kuus punkti. Audentes sai kirja kaheksa punkti. Seega lõpetas Viljandi turniiri Audentese järel neljandana ja Täht viiendana. Kohila VK tuli ühe võiduga kuuendaks.

Parimad mängijad olid Regiina Malm (Premium 7/Salva Tartu), Hanna-Liisa Ilves (Võru SK), Silvia Pertens (Selver Tallinn Audentes I) ja Ragne Dimitrijev (Viljandi SK).

Kuni 18-aastased tütarlapsed mängisid viimati novembris Eesti karikavõistlustel, kus esikoha saavutas täisedu, viie võiduga Kohila Võrkpalliklubi. Premium 7/Salva Tartu II tuli teisele ja võrkpalliklubi Täht Tallinn kolmandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles