Täna algab Rootsis sulgpalliturniir Swedish Masters

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Liis Treimann

15 000 dollari suuruse auhinnafondiga sulgpallivõistlusel osalevad mitmed Tartu sportlased.

Meeste üksikmängus võistleb Raul Must (SPK Triiton). Ta alustab põhiturniiril ja tema esimese ringi vastane selgub kvalifikatsioonist.

Naiste üksikmängus otse põhiturniirile pääsenud Kati Tolmoff (SPK Triiton) kohtub esimeses ringis rootslanna Matilda Peterseniga, nende mäng algab homme kell 14.10 Rootsi aja järgi.

Teised eestlannad peavad põhitabelikohta püüdma kvalifikatsioonist. Täna peetaval kvalifikatsiooniturniiril on Karoliine Hõimu vastaseks sakslanna Luise Heim, Laura Vana kohtub rootslanna Denise Sheniga ja Getter Saar ungarlanna Laura Sarosiga.

Lisaks osaleb Rootsi turniiril meie juunioride koondise paremik. Kristin Kuubal (Nõo SK) on vastaseks tugev inglanna Nicola Cerfontyne, Sale-Liis Teesalul (Triiton) rootslanna Berfin Aslan, Kati-Kreet Marran (Triiton) kohtub esimeses ringis Islandi mängijaga ja Helina Rüütel (Nõo SK) mängib taanlanna Julie Dewall Jakobseniga.

Naiste paarismängus on Kuuba–Rüütel põhiturniiril, vastasteks on loositud Soome paar Mathilda Lindholm – Jenny Nyström. Marran–Teesal alustavad kvalifikatsioonist, vastasteks Taani paar Anna Klinke – Maja Rindshoej.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles