Noored fotograafid püüdsid päikese pildile

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Variku kool seadis Karlova–Ropka haruraamatukogus üles fotonäituse, kuhu noored fotograafid on talletanud päikese imelisi ja salapäraseid valgusemänge.

«Need on pildid, mis panevad mõtlema, unustama, kahtlema ning uuesti avastama,» ütles näituse «Päikesevalgus» koostaja, Variku kooli õpetaja Üllar Sillaots.

Fotonäitusel osalevad koolis eelmisel õppeaastal, toona veel kunstigümnaasiumi nime kandnud koolis fotokursuse lõpetanud Anton Hallik, Gerli Nõmmik, Janeli Juhkam, Kadi Salu, Karolin Viilukas, Kertu Abras, Marta Jahhu, Tairi Kollo ja õpetaja Üllar Sillaots.

«Fotosid pole arvutiprogrammidega töödeldud ja värvikoloriit lähtub looduslikust valgusfoonist,» toonitas Üllar Sillaots.

Variku kooli «Päikesevalgust» saab uudistada E-kaubamaja teisel korrusel asuvas Karlova–Ropka haruraamatukogus 7. veebruarini E–R kl 10–19 ja L kl 10–16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles