Rahvamuusikaansambel Tuustar mängib ja laulab Tartu tantsuklubis

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Tuustar mängis Tartu tantsuklubis ka mullu 15. jaanuaril.
Ansambel Tuustar mängis Tartu tantsuklubis ka mullu 15. jaanuaril. Foto: Ruti Kirikmäe

Kolmapäeval kell 20 tuleb Tiigi seltsimajas (Tiigi 11) tegutsevas tantsuklubis rahvamuusikasõprade ette ansambel Tuustar, kuhu kuuluvad Jõgeva muusikakoolis tegutsevad noored rahvamuusikud Jõgevalt ja Jõgevamaalt.

Tartu tantsuklubi juhi Triinu Nuti teatel meeldib rõõmsameelsetele tuustaritele, kui kohalolijad kuulavad nende pillimängu tantsides, sest ansambli repertuaargi on valdavalt tantsuline ja kaasakiskuv.

Eesti rahvatantsu ja rahvamuusika selts tunnustas Tuustarit läinud aasta lõpus eeskujuliku esinemise eest suvisel Pillipeol.

Tartu tantsuklubisse on oodatud musitseerima ja tantsima kõik rahvamuusikasõbrad, kel on mahti ja lusti. Triinu Nutt soovitab enda heaolu tagamiseks kaasa võtta külakosti ühisele teelauale, samuti kutsuda kaasa häid tuttavaid ja sõpru.

Pilet maksab 2 eurot, kusjuures osalemine on tasuta pillimängijatele, lastele ja rahvarõivastes külastajatele.

Tartu tantsuklubi järgmised õhtud sel poolaastal on 28. jaanuaril, 11. veebruaril, 25. veebruaril, 11. märtsil, 25. märtsil, 8. aprillil, 22. aprillil, 6. mail ja 20. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles