Sõiduplaanisegadused päädisid avaldusega politseile

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maakonnaliinide sõiduplaanide muutus on külvanud palju rahulolematust ja seda on lisanud ametnike soovitus sõita Elvast Lagujale Külitse kaudu.
Tartu maakonnaliinide sõiduplaanide muutus on külvanud palju rahulolematust ja seda on lisanud ametnike soovitus sõita Elvast Lagujale Külitse kaudu. Foto: Kristjan Teedema

Gobusi raske algus ja segadused üleminekul uuele sõiduplaanile Tartumaal on viinud selleni, et pahase kodaniku teravatest sõnadest solvunud maavalitsuse ametnik viis avalduse politseisse.

Nõo valla Laguja küla elanik Elmar Ekholm ütles Postimehele, et nende kandis muutusid bussiajad ootamatult ja kõige hullem oli see, et jäeti ära hommikune buss Elvasse, mis väljus 8.24 ja millega pojad kaks korda nädalas Elvas koolis käisid. Sama bussi kasutasid Ekholmi sõnul ka teised pereliikmed.

Peale selle liigutati õhtupoolse Elvast Lagujale sõitva bussi aega: enne väljus see Elvast 16.40, nüüd tunduvalt hilisemal ajal – 18.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles