Feel Good Music Cafe lõpetas tegevuse

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli ja Gildi tänava nurgal asunud Feel Good Music Cafe pani uksed kinni.
Rüütli ja Gildi tänava nurgal asunud Feel Good Music Cafe pani uksed kinni. Foto: Margus Ansu

Ligi kaks aastat Rüütli ja Gildi tänava nurgal süüa pakkunud ning muusikaüritusi korraldanud Feel Good Music Cafe lõpetas aasta alguses tegevuse.

Kohviku programmijuht Hanno Pasovs ütles Tartu Postimehele, et koht suleti 1. jaanuarist. Miks kahel korrusel tegutsenud söögikoht ootamatult tegevuse lõpetas, ei soovinud ta aga selgitada. «Ma ise pole kahjuks rohkem volitatud teemat kommenteerima. Seda tuleks küsida ettevõtte omaniku Anti Mölteri käest,» lausus ta.

Kohvikut pidanud OÜ Maailmaparandaja omanik ja juhatuse liige Anti Mölter telefonile ei vastanud. Samuti oli eile välja lülitatud kohviku teenindusjuhi Rutt Mölteri mobiiltelefon.

Võlgu polnud

Kohviku sulgemise põhjust ei osanud kommenteerida ka ruumide omanik Ingrid Mesila, kelle kinnitusel teatasid omanikud üürilepingu lõpetamisest juba detsembri alguses ehk kuu aega ette. «Küsige nende käest, miks neil see asi ei läinud ja miks nad ära tahtsid minna. See oli nende otsus ja nad lihtsalt läksid,» ütles Mesila.

Ta kinnitas, et võlgu kohvikupidaja ei jäänud. Firmal pole ka äriregistri andmetel maksuvõlga.

«Need inimesed oskasid õigel ajal aru saada, et asi ei lähe, ja oskasid ära minna,» lausus Mesila. Ta lubas esimesel võimalusel hakata ruumidele uut üürilist otsima.

«Eks ma annan ruumid maaklerile ja maakler otsib. Teate, see on nii värske asi, ma pole neilt võtmeidki kätte saanud,» ütles Mesila. Ta ei osanud veel pakkuda, mis valdkonnast üüriline tuleb.

Toitlustus ei toida

«Maja ei saa ju tühi olla, aga kas nüüd jälle toitlustus, see on iseküsimus. Ma olen näinud mitmeid aastaid, et toitlustus seal ei lähe. Söögikohti ainult tekib ja kaob, tekib ja kaob. Igaüks on arvanud, et temal läheb hästi. Aga toitlustust on liiga palju ja toitlustus ei tee rikkaks,» rääkis Mesila.

Heade söökidega tunnustust kogunud Feel Good Music Cafe avas uksed 2013. aasta suvel. Kohviku kujundas Üllar Varik. Söögikoha esimesel korrusel olid Andres Keili fotod tuntud Tartu muusikutest. Teisele korrusel oli välja ehitatud eraldi lavaga kontserdiruum.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles