Tartu tennis tegi rekordi

, Forseliuse tenniseklubi peatreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma (paremal) ja Kristjan Tamm paarismängu medalitega.
Kenneth Raisma (paremal) ja Kristjan Tamm paarismängu medalitega. Foto: Erakogu

Augusti keskel Tallinnas Tere tennisekeskuses  peetud  Noorte Meistrivõistlustel saavutasid Tartu  noortennisistid märkimisväärseid tulemusi.

Seoses talviste tennisemängu võimaluste paranemisega Tartus on ka noorpallurite tase ühtlaselt ja järjepidevalt tõusnud.

Sellel aastal tõid tartlased koju  kokku  19 medalit pluss minitenniseturniiri võit ja üks lohutusturniiri võit. Arvatavasti on see Tartu tennise rekord läbi aegade.

Edukad olid Forseliuse tenniseklubi lapsed, kes tõid koju 15 medalit ja Tartu Tennisekooli lapsed, kes võitsid kokku 4 medalit.

Märkimisväärse tulemusega paistsid  silma eelkõige Kenneth Raisma viie kuld, ühe hõbeda ja ühe pronksmedaliga (üks kuld ja üks pronks  saavutati neli aastat vanemate poiste grupis), Kristjan Tamm ühe kuld ja kahe hõbemedaliga ning Pärli Pärn üksikmängu finalistina kuid seekord hõbemedaliga pidanud leppima super tulemustega. Tublid olid aga kõik Tartu noored kes meistrivõistlustest osa võtsid. Kui nii edasi läheb, tuleb vist Tartu ka tennisepealinnaks nimetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles