Mihkel Lees ei lahku volikogust ega ministeeriumist

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Lees
Mihkel Lees Foto: Margus Ansu

Autoroolis alkoholi jääknähtudega politseile vahele jäänud reformierakondlane Mihkel Lees ei lahku Tartu volikogust ega sotsiaalministeeriumist. Leesi asemel juhib Tartu linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni ajutiselt Raimond Tamm.

Tamm ütles Tartu Postimehele, et uus esimees valitakse sel nädalal. «Tegelikult on meil sellel nädalal kogunemas fraktsioon, et seda teemat arutada. Praegu olen mina fraktsiooni aseesimees ja kui esimees oma ülesandeid ei täida, teeb seda aseesimees,» selgitas Tamm. Ta täpsustas, et fraktsioon koguneb kolmapäeval.

Kuigi Lees otsustas juhtumi tõttu astuda fraktsiooni esimehe kohalt tagasi, jätkab ta linnavolikogu liikmena, samuti töötab edasi sotsiaalministeeriumis nõuniku ametikohal. 

«Olen avalikult tunnistanud oma eksimust, teinud juhtunust järeldused ja ilma igasuguse surveta esitanud avalduse fraktsiooni esimehe kohalt taandumiseks. Olen võimeline oma veast õppima ning usun, et mul on linna ja riigi hüvanguks veel paljugi anda,» vastas Lees kirjalikult Tartu Postimehe järelepärimisele.

Möödunud aasta 30. detsembril teatas Lees sotsiaalmeedias, et politsei peatas 27. detsembril tema sõiduki ning alkomeetri abil tuvastati tal alkoholi jääknähud. Alkomeeter näitas 0,28 mg/l.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles