Luke mõis kutsub loodusfilme vaatama

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Luke mõisas on pühapäeva õhtul loodusfilmide õhtu, vihm ettevõtmist ei sega.


Matsalu Loodusfilmide Festivali 2007. aasta võidufilm «Looduse tants» (režissöörid Bo Landin ja Jan Henriksson, USA) pajatab suurepärase loo ilusast ja elegantsest Põhjamaa loodusest.

Samal festivalil eriauhinna saanud «Kontvõõrad» (režissöörid Tina-Marie Qwiberg ja Hans Berggren, Rootsi) toob meieni kaasaegse maailma tegelikud võitjad – loomad, kes on leidnud elukoha inimese loodud tingimustes.

Mulluse Matsalu Loodusfilmide Festivali peapreemia saanud «Vanamees ja Põder» (režissöör Joosep Matjus, Eesti) on võimas vaatepilt, kui igipõlised vastased – metsloom ja inimene – sammuvad üksteisele rõõmsalt vastu.

Rein Marani ja Ove Mustingu film «Kes meil metsas elavad?»näitab Eesti levinumaid loomi ning «Kultuuride ristteel» viib vaataja mitmekesise kultuuri ja liigirikkusega Struuga maastikukaitsealale.

Kell üheksa õhtul algav filmiõhtu on tasuta. Korraldajad paluvad kaasa võtta soojad rõivad ja piknikuteki. Vihma korral paigaldatakse telgid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles