Tartu suured pered peavad jõulupidu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna spordimaja.
Annelinna spordimaja. Foto: Margus Ansu

Kuna jõuludeaeg on kõigi jaoks kiire ja stressirohke aeg, on Tartu pereliidul kombeks pidada jõulupidu siis, kui suured pühad möödas ja elu kulgeb rahulikumas tempos. Nii peavadki Tartu suurpered oma jõulupühi täna.

Annelinna spordihallis algab pidu 3. jaanuaril kell 15. Kokku tuleb 265 last oma vanematega ligi seitsmekümnest suurperest. Kingitusi jagavad jõuluvanad ning üles astub Lauri Liiv.

Kahekümnendat korda peetava juubelihõngulise peo puhul esineb suurperedele lausa kuue jõuluvanaga suur jõuluvanade orkester. Tänavune pidu on üks erilisemaid, mis pereliit näinud on, tõdes Pereliidu juht Külli Rüütli. «Õnnepisara tõi silma see, kui me saime teada, et Tartu linna oma laps on leidnud võimaluse ning vahendid, et suurperede lastele jõulurõõmu tuua, korraldades oma koolis heategevuslaada ning annetades kogu tulu kooli nimel jõulupakkide tarbeks.»

Heategevusürituse algatas Tamme gümnaasiumi 11. a klassi õpilane Robert Sasorin, kelle eestvõttel korraldatud heategevuslaadal koguti kokku 260 eurot. Õpetajad otsustasid summat omast taskust veidi suurendada, et kokku tuleks ümmargune 300 eurot. See summa annetatigi Tartu pereliidule, et saaks pakkuda suurperedele jõulurõõmu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles